Coördinatoren

Op dit moment heeft Stichting Hart voor Zwolle vijf parttimecoördinatoren in dienst: Ard ten BrinkeNathan van DamMartijn RookEgbert Jan Tijssen en Herold Brinkman.

Ard, Martijn, Nathan & Egbert Jan vormen het coördinatieteam van Hart voor Zwolle. Zij coördineren en begeleiden het jongerennetwerk, geven leiding aan verschillende projecten en organiseren fondsenwerving en relatiebeheer. Zij zijn het gezicht van de stichting en het aanspreekpunt voor partners, vrijwilligers en hulpontvangers

Herold Brinkman is coördinator sport bij Hart voor Zwolle. Voor alle sport gerelateerde hulpvragen zoekt hij een passende oplossing. Daarnaast is hij de enthousiaste trainer van de Hartlopers, een sociale hardloopgroep die traint op maandag en woensdag om 20.00 uur in Park Wezenlanden.