13 januari 2020

Afscheid coördinatoren

Afgelopen zomer kozen Nathan en Egbert Jan ervoor om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 januari zullen ze allebei starten met een nieuwe baan en nemen ze afscheid van Hart voor Zwolle. Gelukkig dragen ze het stokje over aan een enthousiaste nieuwe opvolger (later meer) die samen met Ard en Martijn het coördinatieteam gaat vormen.

De betekenis die Nathan en Egbert Jan voor Hart voor Zwolle gehad hebben is moeilijk in woorden uit te drukken. Hun bijdrage heeft ervoor gezorgd dat honderden jongeren zich belangeloos inzetten voor eenzame stadsgenoten. Met hun grote hart voor kwetsbare mensen en hun inspirerende betrokkenheid op jongeren hebben ze in vele levens een verschil gemaakt!

Nathan: "Drie jaar Hart voor Zwolle heeft mij veel gebracht. Ik heb onze stad op een bijzondere manier leren kennen. Ik heb de nood gezien van mensen die eenzaam thuis zitten, maar ook de hoop van honderden Zwollenaren die zich belangeloos inzetten om weer plezier te brengen op plekken waar lang niet gelachen is.

Meerdere malen ben ik diep onder de indruk geweest van de kracht van simpele ontmoetingen. Deze verhalen zal ik nooit vergeten!"

Egbert Jan: "5 jaar Hart voor Zwolle... Wat me bij blijft zijn veel herinneringen aan doodgewone mensen. Mensen die de moed hebben om op lastige momenten in hun leven een vriendelijke ander toe te laten. Mensen die tijd en aandacht hebben voor zomaar een ander. Ontroerend mooi als dat elkaar ontmoet en versterkt. Collega's die vrienden worden. De magie van het mooie in de ander zien, het beste met de ander voorhebben en het goed hebben samen, dat maakte het voor mij mooi en om nooit te vergeten."

Bedankt voor alles mannen!