25 april 2017

Brannd support Thomas & Helga

Waarom doe je mee aan dit project?

Goede motivatie om het ‘samen’ te doen! Je kan namelijk veel van elkaar leren; bijvoorbeeld hoe iemand traint en zich geestelijk voorbereid. Dit schept ook een band.

Wat vind je er leuk aan om samen te lopen?

Je krijgt een team-gevoel. Je staat er niet alleen voor. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Wat vind je leuk aan je maatje?

Helga zegt:Thomas zijn openheid en dat hij erg graag wil leren. Daardoor ook openstaat voor de persoon wie ik ben!

Thomas zegt: Helga straalt positiviteit uit en een bepaalde rust!

Wat is jullie uitdaging dit project?

Bij jezelf blijven, ondanks dat je een team bent. Het is belangrijk om open te zijn en uit te spreken, grenzen aan te geven. Open communicatie is daarom belangrijk en dat bindt daardoor ook.

Wat zou je willen zeggen tegen het bedrijf wat jullie sponsort?

Bedankt en mooi dat jullie je willen inzetten voor dit project! De andere vragen geven de woorden weer wat het project doet, dat is prachtig!

Team Thomas&Helga wordt gesponsord door Brannd. Anne de Vos verteld waarm Brannd dit doet; 'Aangezien ik zelf ook meeloop binnen dit project, kon mijn bedrijf natuurlijk niet achterblijven! Stichting Hart voor Zwolle is een prachtige stichting die zeer waardevol werk verzet in Zwolle. Het hartloopproject is het beste voorbeeld van wat jullie het hele jaar door doen. Ik hoop dat Stichting Hart voor Zwolle haar werk nog jaren kan voortzetten, daarvoor geef ik graag een bijdrage!'