10 januari 2017

Geslaagde 1e editie Hart voor Zwolle zaalvoetbaltoernooi

Op 22 december vond de 1e editie plaats van het Hart voor Zwolle zaalvoetbaltoernooi. Acht bedrijventeams maakten kennis met elkaar, het werk van Hart voor Zwolle en streden om de titel.

Op 22 december was het Landstede theater van de sport, het decor voor het allereerste Hart voor Zwolle zaalvoetbaltoernooi. Voor bedrijven een unieke kans om lekker te voetballen, te netwerken en kennis te maken met het werk van Hart voor Zwolle.

Om 17.00 uur druppelden de eerste teams binnen voor het sportbuffet in de businesslounge. Tijdens dit buffet hoorden zij het verhaal van Hart voor Zwolle en ontmoeten zij vrijwilligers die zich inzetten voor kwetsbare Zwollenaren.

Om 18.30 klonk het fluitsignaal voor de eerste wedstrijd en toen ontspon zich een heerlijke voetbalavond. Er werd veel gezweet, gescoord en gejuichd en soms gemopperd en gebaald. Uiteindelijk streden Vrieling en Appbakkers om de winst en deze ging, na een spannende penaltyreeks, naar Appbakkers.

Art Langeler, hoofd jeugdopleiding bij PSV en oud-coach van PEC Zwolle, reikte de prijs uit aan de aanvoerder van Appbakkers. Hij stak zijn enthousiasme voor Hart voor Zwolle niet onder stoelen of banken en zegde zelfs al toe om volgend jaar weer de prijsuitreiking te verzorgen.

De avond werd afgesloten met een borrel en mede dankzij de muzikale bijdrage van Different bleef het nog lang gezellig.

We bedanken 12Build, Appbakkers, Vrieling Adviesgroep, Zonneplan, Salverda bouwbedrijf, ING en Fideo voor hun deelname!

Fotocredits: SportiefZwolle