10 februari 2022

PEC Zwolle & Maatjes

Zaterdag 5 februari was Hart voor Zwolle aanwezig in de Goede Doelen Box in het PEC Zwolle stadion. Namens PEC Zwolle United waren wij uitgenodigd bij de wedstrijd PEC Zwolle - N.E.C. De Goede Doelen Box wordt bij een aantal thuiswedstrijden ingezet om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. Dit keer waren een aantal Hart voor Zwolle-maatjes de gelukkigen om vanuit de Skybox van de wedstrijd te genieten. Onder het genot van een hapje en drankje en voor iedereen een PEC Zwolle sjaal, genoten de duo’s en trio’s van een spannende pot! De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, maar dit maakte de avond zeker niet minder geslaagd. Wij willen Regio Zwolle United enorm bedanken voor de uitnodiging en hun maatschappelijke partner Univé  voor het mogelijk maken van de Goede Doelen Box.