11 november 2021

Prachtige match

Regelmatig checken we bij de jongeren over het verloop van hun maatjescontact. Zo spraken we afgelopen week met Kirsten (25) over haar match met maatje Sanne (22). Op het moment dat we belden waren ze samen aan het wandelen door het Engelse Werk! Even later kregen we deze leuke foto binnen.

Hoe het begon? Sanne woont op een woongroep, heeft een klein netwerk en zocht een maatje die ook van beauty en gezelligheid houdt. Ze gaf aan dat het haar leuk leek om juist de ‘normale’ dingen samen te doen, zoals wandelen, een terrasje pakken of samen nagels lakken. Toen Kirsten dit hoorde was dit een vraag die precies aansluit bij haar interesses.

Begin 2021 is Kirsten verhuisd naar Zwolle en is ze op zoek gegaan naar een manier om ook haar eigen netwerk uit te breiden en tegelijkertijd iets voor iemand te betekenen. Na een kennismakingsgesprek voelden ze allebei een klik en hebben ze snel de eerste afspraak gepland. Sinds een paar maanden zien de vrouwen elkaar eens per twee weken, wat een prachtige match!