23 december 2021

Prettige feestdagen

De afgelopen weken waren honderden jonge Zwollenaren in de weer voor eenzame stadsgenoten. Bij elkaar maakte een grote groep, van heel jong tot wat ouder, bijna 600 kaarten! Onder andere leerlingen van De Sprankel Zwolle & TalentStad Praktijkonderwijs, leden van studentenverenigingen Absens Carens Zwolle, Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas, CSV Ichthus Zwolle & S.V. Oikos Nomos én jongeren van scoutinggroep Hopman Kippers Groep Zwolle, De Huppe en BEWEEGSAAM gingen aan de slag. Ze maakten prachtige creaties die de afgelopen week door een aantal van hen bij de stadsgenoten en verzorgingshuizen bezorgd zijn. Zo kregen enorm veel Zwollenaren een kaartje door de bus. Ook namens Hart voor Zwolle wensen we jullie een hele fijne kerst!