15 juni 2021

Sociale missie defensie

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan voor de meest avontuurlijke Maatschappelijke Diensttijd (MDT)! Ga 19 t/m 21 juli mee op MDT ‘Missie met Defensie’.

In dit gratis programma leer je militaire skills die je later concreet inzet in je eigen omgeving via Hart voor Zwolle. Samen met jou bekijken we waar jij je vanaf augustus t/m november minimaal 40 uur wilt inzetten. Bijvoorbeeld voor vluchtelingen, eenzame ouderen of mensen met een beperking. Je werkt dus aan jezelf en helpt tegelijkertijd kwetsbare, eenzame Zwollenaren. WIN-WIN!

Voor wie? Energieke jongeren van 17 t/m 27 jaar

Wat? Missie met Defensie, 19 t/m 21 juli + Sociale Missie, augustus t/m november 40 uur vrijwillige inzet via Hart voor Zwolle

Waarom? Jezelf uitdagen, praktische en sociale skills ontwikkelen en dit direct inzetten voor een ander.

Kosten? Helemaal gratis!

Meer info of direct aanmelden? www.mdtmissie.nl of mail naar info@stichtinghartvoorzwolle.nl