09 september 2021

BINGO!

Blije gezichten, bingokaarten, behulpzame studenten en zingen bij een foute bingo. Het was één van de eerste groepsactiviteiten die weer mogelijk was in Woonzorgcentrum Rivierenhof. Jongeren van studentenvereniging Absens Carens organiseerden een fantastische bingomiddag voor ruim 25 kwetsbare ouderen. Mevrouw Jansen: 'Wat een gezelligheid, echt een uitje! Het gaat natuurlijk niet om het winnen, maar ik ben stiekem toch wel erg blij met deze fles advocaat. De studenten hebben dit goed geregeld!'.
Wil jij ook samen met je dispuut/vriendengroep een activiteit voor eenzame jongeren of ouderen organiseren? Wij denken graag met jullie mee.

Meer info? Bel of app naar: 06-20770629 of mail naar info@stichtinghartvoorzwolle.nl.