25 april 2017

WeFlyCheap support Mo & Romy

Waarom doe je mee aan dit project?

Mo: om plezier te hebben, nieuwe mensen te ontmoeten en samen te sporten.
Romy: omdat ik Hart voor Zwolle een toporganisatie vind en graag bijdraag aan de missie die zij hebben. Het leek me leuk om door middel van sport mensen te ontmoeten en samen een mee te doen aan de 4 mijl.

Wat vind je er leuk aan om samen te lopen? Wat vind je leuk aan je maatje?

Mo: ik vind het leuk om iemand beter te leren kennen. Door samen te lopen heb je meer motivatie. Mijn maatje is vriendelijk, sportief en meestal is ze wel op tijd op onze afspraak ;)
Romy: door samen te lopen is het eigenlijk leuker om te sporten, gezelliger en daag je jezelf en de ander sneller uit. Mijn maatje is ontzettend aardig, interessant, puur en gezellig. Het lijkt me leuk om hem nog beter te leren kennen.

Wat is jullie uitdaging?

Onze uitdaging is om de 4 mijl binnen de 35 minuten te lopen.

Wat wil je zeggen tegen jullie sponsor WeFlyCheap?

Bedankt dat u wilt bijdragen.

WeFlyCheap support Mohammad en Romy in hun uitdaging om de 4 mijl te lopen. Directeur Ruud Raaijmakers legt uit waarom ze dit doen;
'We vinden het erg belangrijk dat jongeren in contact komen met kwetsbare Zwollenaren. Dit evenement combineert sport met persoonlijk contact tussen kwetsbare Zwollenaren en hun maatjes. Door een gezamenlijk doel te hebben en samen te trainen ontstaat er een mooie samenwerking. Hier staan wij volledig achter!'