Word donateur!

Mooi dat jij iets wilt geven om eenzaamheid in Zwolle tegen te gaan. Samen bouwen we aan Zwolle waarin mensen naar elkaar omzien. Jouw gift zorgt ervoor dat mensen met elkaar een kopje koffie kunnen drinken, samen kunnen hardlopen of boodschappen doen.

Hart voor Zwolle is een stichting en daarmee volledig afhankelijk van fondsen en giften. Daarom is alle financiële hulp welkom.
Zowel eenmalige als maandelijkse bijdragen kunnen we goed gebruiken. Mocht u ons financieel willen ondersteunen dan kan dat door een (maandelijks) bedrag over te maken naar rekeningnummer NL77 RABO 0191 6706 69 ter name van Stichting Hart voor Zwolle.

Stichting Hart voor Zwolle beschikt over een ANBI status, zodat uw gift aftrekbaar is van de belasting.